Step up 3-D..Trailer


O veste buna pentru fanii filmului ,,Step up”!Anul acesta va aparea cea de-a 3 parte a filmului…STEP UP 3-D..mai exact 6 august 2010(SUA)!In Romania acesta isi va face aparitia pe ecrane in data de 3 septembrie 2010!Dupa vizionarea trailerului deduc ca acest film este foarte interesant..poate chiar mai bun decat primele 2 parti si nu pot spune decat ca il astept cu nerabdare!

Va voi oferi o scurta descriere a acestui film..preluata de pe Cinemarx:

Când Scoala de Arte Maryland (MSA) călătoreşte la Paris pentru o competiţie internaţională de dans, unul dintre dansatori, Moose, pierde zborul către Baltimore. El se împrieteneşte cu un american şi cu un francez. Ei îl duc pe Moose într-o locaţie cu dansuri subterana din Paris iar după ce va face impresii toti dansatorii se vor pregăti pentru un concurs de dans. Înainte de marele eveniment mişcările lor sunt furate de o echipă adversă. Moose cere ajutor colegilor de la MSA din Baltimore. Va putea Moose cu ajutorul trupei de la MSA şi ajutorul trupei franceze să pregătească un număr nou de dans în ultimul minut? Vor fi suficienţi de buni a-i bate pe cei mai buni dansatori al dansului de strada?

Incitant nu?V-am starnit curiozitatea?Daca da..imi pare rau ca va voi dezamagi…dar mai avem de asteptat..dar pana atunci…TRAILERUL STEP UP 3-D!

Multumesc mult Cezar pt pont!:)

Reclame

3 gânduri despre „Step up 3-D..Trailer

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s