Sherlock Holmes


                         

            Miercuri am avut placerea de a merge la Hollywood Multiplex la filmul Sherlock Holmes in regia lui Guy Ritchie,un film ce de mult imi doream sa-l vad!

      Actiunea filmului ,,se invarte’’ in jurul unui caz foarte important pe care vestitul Sherlock Holmes(Robert Downey Jr.) si renumitul sau partener Dr. John Watson(Jude Law) trebuie sa-l rezolve,si acela de al prinde pe maleficul Lord Blackwood(Mark Strong) un chimist ce pretinde ca este cunoscator al magiei negre si ce incearca prin fel de fel de siretlicuri sa ajunga la puterea Marii Britanii.

      Este de urmarit felul in care Holmes il face,pe Watson ce insista de fiecare data sa ii aminteasca lui Sherlock ca respectivul caz este ultimul,si ca se va retrage din ,,cariera’’sa de detectiv si se va insura cu frumoasa lui logodnica Mary Morstan(Kelly Reilly) !In ciuda acestor ,,amenintari’’ cu retragerea,Holmes reuseste de fiecare data sa-l atraga pe Watson in mijlocul actiunii prin fel de fel de trucuri,Holmes ,,uitand’’ de fiecare data cate ceva facandu-l astfel pe partenerul sau sa i se alature !

     Sherlock si Watson fac o echipa perfecta chiar daca pe tot parcursul filmului au loc schimburi de replici acide,dar in accelasi timp si amuzante pentru public !Ei locuiesc impreuna,avand un caine, Gladestone pe care Holmes experimenteaza fel de fel de anestezice,dar precum spune si acesta referindu-se la Gladestone : ,,pe el nu-l deranjeaza’’ !

    In film se descopera si slabiciunea lui Holmes pentru Watson,el devenind la un moment dat gelos pe relatia acestuia cu Mary !

 

 

    Este un film ce merita cu adevarat vazut..si daca se poate in cinematograf pentru a putea urmarii toate detaliile puse la punct de Guy Ritchie !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s